domingo, 27 de febrero de 2011

Carnaval Russafa Culturaviva

Moltes gracies a Jarit per l'informació.

Dissabte 5 març, hora d'inici 17:00h Mercat de Russafa

Celebrem la Diada Mundial de Carnestoltes des de la diversitat cultural que ens rodeja, i ens sentim afortunats de conviure amb persones d'altres països que han arribat a la nostra ciutat i que ens fanpartícips de les seves formes de vida i tradicions. Junts apostem per més dotacions iserveis públics de qualitat en educació, sanitat, cultura i serveis socials, per tal de construir entre tots un barri més digne i habitable.
Russafa CulturaViva pretén crear un espai de convivència i apropar a ciutadans i ciutadanes a la riquesa cultural del països d'origen de les persones immigrants, mitjançant una cercavila que recorrerà els principals carrers del barri de Russafa. Més de 30 grups de dansa i musica de 4 continents participaran a la desfilada, en una festa on reivindicar la igualtat de drets de totes les persones, sota el lema cap immigrant és il-legal donant suport a la Campanya pel tancament dels Centres d'Internament d'Estrangers- CIE's.

Itinerari: Mercat de Russafa, Pl. Dr. Landete, C/Russafa, C/Dénia, C/Cádiz, C/Puerto Rico, C/Cuba, C/Literato Azorín, C/Filipinas y Parque Manuel Granero.

2 comentarios:

  1. http://es-es.facebook.com/event.php?eid=185752384779462&index=1

    ResponderEliminar
  2. Muchas gracias por tu aportación. Publicare la noticia de la que hemos hablado tal y como quedemos.

    ResponderEliminar